Thursday, August 3, 2017

MeatPoint! @ TTDI

Okay okay saya tahu saya lembab sikit bab bab steak ni. Tapi dekat sini sumpah da bomb da bez steak i've ever tasted in my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I already went to other steak houses but NO just NO! This is byfar the best okay ples trust me. #100% tak bohong lah. Haih. Rasa nak nangis tau makan steak dia very verrrrrrrrrrrrrry juicy wallahi.

Well, roti dia sedap lerr dgn butter sedap tu hoi. Haha.

Omg this is nyums. The asparagus balut with beef bacon and then topped with cheese????
ARE YOU KIDDING ME???????

Wehhhhh wehhhh banyak sangat2 portion dia!!!!! Very berlemak very fattening very nyumsssss
Love love love the carbonara!!!!!!! And u can put any toppings tau! Best sangat!
Of course, i chose beef bacon hihihi.

 

I swear it's a huge misteak if you guys don't love steak. Get it???? Hahahaha. 

Sorry lighting kedai tu memang memang romantis. Haha. Juicy dia peh peh peh.
Nampak je kecik tapiiiiii sebenarnya potong berpuluh kali jgk tu hihik.

And Chef Wan pun pernah review this MeatPoint too, dia kata memang dah bertaraf steak luar negara weh. And no doubt, memang betul!!! Sedap nak mampos. Ok bai. Please try pergi sini. Please. Gosh.
***** HIGHLY RECOMMENDED *****





P/s: Thank you lah dekat ehem ehem yg bawak kita dtg sini lanjew hadiah birthday kita tahun lepas LOL! :)

4 comments:

  1. Gmbr xmuncul... Huaaaaa... :(

    ReplyDelete
  2. wahhaa nampak sedap laaa.
    tiba2 craving dekat daging haha

    ReplyDelete
  3. Tak muncul pun gambar steak?

    ReplyDelete
  4. Amboiii...sakan gila makan eh...bila nak belanja akk pulak?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!