Friday, July 25, 2014

Throwback : IBB2014 wiwiwi


Wiwiwi☺!!!! First of all a big round of applause and thanks to Kak Sally & Kak Aj wiwiwi.
Sebab post pasal IBB ni dekat whasap hiks. Main submit je nama hihuhihuhihu.
Ingat tak dapat alhamdulillah dapat gak gi wiwiwi!






Malu ah gi sana TT_TT
Too many famous ppl hm. +Heartbreaking sikit bila kak SALLY TU DATANG LAMBAT HUH!!!
Nasibaik tu kak Sally. Omg kalau Kak lain memang -_____-
Hahahahahahh! ((mohon kak sally sentap so belanja lah qila pape eh)) hihuhihuhihuu.

Ok and last but not least thanks to Nazmin Emani oiii teman jugak hahahhaah.
Kalau tak mahu pengsan nak gi Saloma Bistro tu sensorang uiish.
Bila sampai tu oii panas gila weh ( yelah mana tak panas dah jalan dari klcc tu huh)

Heheheh pastu ternampak Bro Framestone omg omg!
Pastu ternampak kak Nadia Johari omg omg! Hahahahaha.


Hiks.
Oh ya qila dapat meja 22 uw uw. 
Omg semeja dengan Mawardi Yunus && Kakcik Seroja woot woot!!
Yang lain qila tak sempat nak tanya malu ah hiks. So biar je lah hahahahah.

Finally jumpa pun kak Aj woot woot!! And sumpah lawak Uncle Khir Khalid duk lalu sini lalu sana hahahahaha. Sempat HI UNCLE KHIR!!! :D HEHEHEHEHE
PIWITTTTTT SWEET JE UNCLE DGN YO WIFEY WIWITTT HIHIHIHIHI
Pastu dah lepas berbuka tu zzzzzzzzzzzzzzz im rushing to go back to CFS sebab nanti mak guard pak guard yg makin melampau tu huh!!! (later ill talk about the guardians of CFS IIUM tu huh!!)

Thank u again kak kak Aj & pakwe (dua dua chumil gila) hantar balik dekat klcc hihi.
Thank u kak Sally!!! Lupa nak group hugs!
Asyik asyik gambar dgn orang sama je kan zzzzz hahahahahaha.
Betul lah yg kak Sally cakap dalam Entry dia tu hihi. Kak Sally  & kak Aj je yg qila pernah jumpa before ni and partner in crime heeeeeeee~

Eh lupa nak selit hehehehehh. Qila ada nampak kak Uzu EmasPutih tapi sayang betul lah sobs!!
I am speechless at that time so yeah hah. ok lah sorry cerita ni quite tunggang terbalik haihhhh.











What a life. Sigh.
















LAST BUT NOT LEAST TQ AL-ANSAR HEALTH SDN BHD &&& DENAIHATI NETWORK WOOT WOOT!!!!
Air walid madu tu sedap sangat alhamdulillah!

Ok camat hari raya!!!
Camat berpuace ye hiks.

Monday, July 14, 2014

Packing Goodies untuk CNBLUE wuwuwu!

Wiwiwi :D Best gila woot woot hahahaha. Takde lah best sangat sebenarnya but dapat jumpa kak Sally, lagi. Happy lah jugak kan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Hehehehhehehe.

Lawak jugak sebab kerja packing goodies tu melampau senang hehe.
Sakit pinggang je sebab kerja duduk je lah kan hehehehe.

Tapi lawak lah tengok Aunty and semua #BOICE wiwiwi. And it's my first time to Korea Plaza yay!!!!
Mesti best gila gi konsert tu nanti heee~
4000 uish gila ah. Nak gi konsert jugak but.... i have no fav artist hm so nanti kang gi concert nganga je kang hewhew.

Lepas pukul 3 tu terus gi KLCC solat and and and!!!!!
OPTIMUS PRIME ILYSM HIHIHIHIHI.
Semua mcm suka BumbleBee (ugh Bee mmg super cute tapi Optimus lagi macho(( i guess so....))) hihihihi.

Pastu gi tengok Transformers (lagi) hahahahah.
Dah 2 kali tengok Transformers alhamdulillah tak boring lagi wiwiwi best lah. And Mark Wahlberg hero pakcik tua yg memang encem macho aish.



And berbuka dekat Secret Recipe yayy.
Dapat rasa Tomyam Kung pun jadi lah hiks.

And finally balik rumah 9.30 malam hahahahaha melampau gila lewat.
Takut jugak sebab LRT dah hampir kosong omg!!!!

Pastu abah pulak nak berak PULAK DAHHH!!!!!!
CEPAT AH AMBIK KAKNGAH DEKAT SINI WOIIII HAHAHAHAHHA.

Balik balik je Pip jerit "YOU'RE GROUNDDDDDDED!!!!!!!!!!!!!!!"

Pastu gelak gelak ihihiiks. Nasibaik beli cake and rasuah je lah dia hahahahahaha.
Umi pun she's just glad i'm finally home safely! Hehehe.

Nak gi tengok The Fault In Our Stars. Pls lah tak banyak homeworks next week T_T

Saturday, July 12, 2014

I am still into you~

NAK GIIIII HIHIHIHI. HARAP DAPAT GI LAH NEXT WEEK WUWUWU.

Lama gila nak post post ni hihihihi.
Tak tahu nak letak title apa ish.
Gambar banyak gila omggggggg since sebulan masuk IIUM ni wiwiwi.

Alhamdulillah best lah juga hehehehheehe.
Kalau part homesick tu jelah sedih nya.
But alhamdulillah yayyyy.

Qila dah reti kelik guna LRT je hihuhihuhihuuuuu.
Sangat lah senang. Just mintak umi/abah ambik kan dekat LRT TMN MELATI TU JE OMGGGG.




oh ya i am not entirely back on blogging sebab sangat busy.
Tooo many things to read bila belajar RKA ((REVEAL KNOWLEDGE))

Mashaallah TT_TT dia tak susah.
Just have to READ. REREAD. READ AGAIN. Susah tang nak paham tu ha.
Uish. Ada orang cakap dia mcm Tasawwur Islam but in English and bahasa dia pergh tinggi woo.
Bahasa Al-Quran :D



Tapi tu jelah yg qila stress. Presentation banyak gila.
Alhamdulilllah Quiz ICT dah habis (untuk first round. Ada lagi 3 round Quiz TT__TT) hahahah!

Oh ya, Long Sem (4 bulan) ni qila just belajar 4 subjects sahaja hehuhehu.

English
Arab
ICT
RKA!!!

Sedih lah jugak tak exempted exam Arab dgn English T_T
English LEVEL 5, Arab LEVEL 1 hahahah.
Penat oh nak hafal new vocabs untuk Arab hiks.

So harap sangat exempted both exam nanti boleh belajar core course wiwiwi!!!!
Harap sangat lah duduk situ Setahun Setengah je pls lah ya allah hihi. Taknak lama lama nak cepat dekat gombak ekeke

So yeah.

Fighting!
Sedih lah tengok video yg semorang post pasal ni sigh.

Israel tahu dia akan kalah, tu yg dia hentam Gaza selagi yg boleh...... :(

Friday, July 4, 2014

Beautiful views















hmm no offence but it's so hard to find stars in KL....
hihi



ok toodles!
rindu nya nak blogwalking oiii



hehehehe jgn sesedih ok uolls!
be happy!
ingat, kalau sedih pasal one thing, there are 13, 999 things to be happy about?! :D
hehehehheehe